ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:

OVO MREŽNO MJESTO NE PRUŽA MEDICINSKE SAVJETE, DIJAGNOZU ILI LIJEČENJE

Informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku, slike i drugi materijal sadržan na ovom mrežnom mjestu, samo su u informativne svrhe.

 

Nijedan materijal na ovoj stranici nije zamjena za profesionalni medicinski savjet, dijagnozu ili liječenje.

 

Ne biste se trebali oslanjati na informacije na ovoj web stranici kao na alternativu medicinskom savjetu svog liječnika ili drugog zdravstvenog radnika, a imate li nekih određenih pitanja o bilo kakvom medicinskom problemu i stanju, obratite se svom liječniku.

 

Nemojte nikada odgoditi traženje medicinskih savjeta i pomoći, zanemariti medicinski savjet ili prekinuti medicinski tretman zbog informacija na ovom mrežnom mjestu, ili informacija dobivenih tijekom naših edukacija, seminara i tečajeva.

 

Ne biste trebali koristiti nikakve informacije sadržane na ovom mrežnom mjestu da biste započeli koristiti dodatke prehrani, biljne, prehrambene i druge slične proizvode prije savjetovanja s liječnikom ili pružateljem zdravstvenih usluga.

Copyright © Tamara Popović

 

Sva prava pridržana. Ni jedan dio stranice ne smije se reproducirati ili prenositi u bilo kojem obliku, ni na bilo koji način, elektronski ili mehanički, uključujući snimanje, kopiranje, pohranjivanje u bazu podataka bez pismenog odobrenja Tamare Popović.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost.